VI HAR FORTSATT LEDIGE PLASSER

Med skolestart 24.august 2019!
Et år på folkehøgskole er ikke bare et år med store opplevelser. Det kan også være starten på din framtidige karriere. Gode lærerkrefter og allsidig utstyr står til din disposisjon. Her er ingen karakterer eller eksamenspress. Undervisningen er gratis. Det du betaler for er kost, losji, materiellkostnader og utgifter som reiser og ekskursjoner.

SØK NÅ

Om Coaching fotball - USA

Blir det endringer pga reiserestriksjoner, så garanterer vi gode alternative turer for alle linjer, og ved rimeligere reiser vil linjeprisen reduseres.

Drømmer du om å bli fotballtrener? Ønsker du å videreutvikle din fotballforståelse, lære kampanalyse og spille mye fotball? Vil du møte andre fotballinteresserte og reise på flere fotballrelaterte reiser? Da er «Coaching fotball – USA» linjen for deg!

«Coaching Fotball» er en linje for deg som elsker å spille fotball og drømmer om å bli fotballtrener. På «Coaching fotball» lærer du å sette opp gode treningsprogram, samtidig som du spiller mye fotball, utvikler ferdighetene dine og lærer å ta gode valg på fotballbanen. Du får en tydelig forståelse av hvorfor vi gjør ulike øvelser og bygger opp et bedre «fotballhode» gjennom øvelser med mange valg. Målet er å utvikle smartere og bedre fotballspillere, både på og utenfor banen.

I løpet av året spiller vi også fotballkamper mot andre folkehøyskoler og deltar på flere cuper, sammen med linjen «Fotball og ballspill».

Jeløy folkehøyskole har egen kunstgressbane (7-er bane), ballbinge, beachvolleyball- og frisebeegolfbane. Innendørsaktiviteter foregår i skolens gymsal.

Deltar på trenerkurs
I tillegg til å spille mye fotball, deltar du på et trenerkurs i regi av Total Control Coaching, som bygger på spansk trenermetodologi. Kurset består av utvalgte deler av spansk trenerkurs nivå 1 (UEFA B), og blir holdt på engelsk. Kurset er delt i en teoretisk del der vi går igjenom og lærer om teknik-taktik-psykologi-fysiologi i den spanske trenermethodologien, og en praktiskt del der vi tar med det teoretiske vi lært for å skape gode treninger med tydlige mål. Du kommer også å gjennomføre disse treningene som coach. Vi har jevnlig kontakt med UEFA PRO trenere som overser og kontrollerer hele opplegget ned til den enkelte øvelse.

Reiser til USA og Spania 
Jeløy folkehøyskole samarbeider med Orlando City Soccer School Hunters Creek, som er ett av Orlando Citys akademier. På våren reiser vi til deres akademi i Orlando der vi blir trent av UEFA pro trenere. Vi spiller også matcher mot akademilagene.

Sammen med de andre linjene flytter vi skolen til Spania i en av høstukene. Her Trener vi mye samtidig som du kan vi nyte varmen og gjøre ulike aktiviteter utendørs. Spanske byer, natur, opplevelser, samhold og spennende aktiviteter står i fokus denne uken.
En linje for deg som drømmer om å bli fotballtrener
Ønsker du å spille mye fotball og samtidig lære hvordan du kan lære bort fotball til andre, er «Coaching fotball» linjen for deg. Her lærer du å bli en smartere fotballspiller, ta de gode valgene og får samtidig et trenerkurs du kan bygge videre på senere.

Linjens instagramside: https://www.instagram.com/cfu_fob/
LInjens YouTubeside: https://www.youtube.com/channel/UCVyF_p-GAwYco0DmMzoIjKA

Linjeansvarlig for «Coaching Fotball» er Daniel Baronowsky. Han har ett spansk trenerkurs (level 1).  
Spørsmål om linjen? Ta kontakt på daniel@jeloy.fhs.no eller 980 94 763
Mer informasjon om priser: https://www.folkehogskole.no/skole/jeloy/coaching-fotball-usa-11#pris

Sosiale medier

Noe av det som venter deg...

Send oss din søknad i dag!

Flere av våre linjer er veldig populære. Sikre din plass neste år allerede nå!
TOPP
Personvern