VI HAR FORTSATT LEDIGE PLASSER

Med skolestart 24.august 2019!
Et år på folkehøgskole er ikke bare et år med store opplevelser. Det kan også være starten på din framtidige karriere. Gode lærerkrefter og allsidig utstyr står til din disposisjon. Her er ingen karakterer eller eksamenspress. Undervisningen er gratis. Det du betaler for er kost, losji, materiellkostnader og utgifter som reiser og ekskursjoner.

SØK NÅ

Om fotball og ballspill USA

Blir det endringer pga reiserestriksjoner, så garanterer vi gode alternative turer for alle linjer, og ved rimeligere reiser vil linjeprisen reduseres.


Har du lyst til å bli en smartere fotballspiller og lære å ta gode valg på fotballbanen? Ønsker du å møte andre fotballinteresserte og dra på flere fotballrelaterte reiser? Pakk fotballskoene og sett kursen mot Jeløy folkehøyskole!

På «Fotball og ballspill» trener vi mye fotball og følger den «spanske skolen». Du får en tydelig forståelse av hvorfor vi gjør ulike øvelser, lærer å ta de gode valgene på fotballbanen og bygger opp et bedre «fotballhode» gjennom øvelser med mange valg. Målet er å utvikle smartere og bedre fotballspillere, både på og utenfor banen.
Vi spiller også fotballkamper mot andre folkehøyskoler og deltar på flere cuper, sammen med linjen «Coaching fotball».

I tillegg til fotball så spiller vi golf, padel, innebandy, hockey, badminton, volleyball og frisbeegolf. Jeløy folkehøyskole har egen kunstgressbane (7-er bane), ballbinge, beachvolleyball- og frisebeegolfbane. Innendørsaktiviteter foregår i skolens gymsal.

Reiser til USA og Spania 
Jeløy folkehøyskole samarbeider med Orlando City Soccer School Hunters Creek, som er ett av Orlando Citys akademier. På våren reiser vi til deres akademi i Orlando der vi blir trent av UEFA pro trenere. Vi spiller også matcher mot akademilagene.

 Sammen med de andre linjene flytter vi skolen til Spania i en av høstukene. Her trener vi mye samtidig som du kan nyte varmen og gjøre ulike aktiviteter utendørs. Spanske byer, natur, opplevelser, samhold og spennende aktiviteter står i fokus denne uken.

En linje for alle
Ønsker du å ha det gøy med ball og bli en bedre fotballspiller, så er «Fotball og ballspill» linjen for deg. Nivå betyr ingenting, så lenge du er klar for å spille fotball og prøve deg på andre ball- og lagidretter. Søk «Fotball og ballspill» i dag!
For halvårslinje, se her: https://www.folkehogskole.no/skole/jeloy/fotball-ballspill-var

Linjens instagramside: https://www.instagram.com/cfu_fob/
LInjens YouTubeside: https://www.youtube.com/channel/UCVyF_p-GAwYco0DmMzoIjKA

Linjeansvarlig for «Fotball og ballspill» er Daniel Baronowsky som har spansk trenerkurs (level 1). Spørsmål om linjen? Ta kontakt på daniel@jeloy.fhs.no eller tlf. 980 94 763.
Mer informasjon om priser: https://www.folkehogskole.no/skole/jeloy/fotball-ballspill-spania-og-usa#pris

Lærere

Daniel Baronowski

Daniel Baronowski

LÆRER

Svensken som ble mossing

Sosiale medier

Noe av det som venter deg..

Send oss din søknad i dag!

Flere av våre linjer er veldig populære. Sikre din plass neste år allerede nå!
TOPP
Personvern