VI HAR FORTSATT LEDIGE PLASSER

Med skolestart 24.august 2019!
Et år på folkehøgskole er ikke bare et år med store opplevelser. Det kan også være starten på din framtidige karriere. Gode lærerkrefter og allsidig utstyr står til din disposisjon. Her er ingen karakterer eller eksamenspress. Undervisningen er gratis. Det du betaler for er kost, losji, materiellkostnader og utgifter som reiser og ekskursjoner.

SØK NÅ

Om Padel

Som første folkehøyskole i Norge kan vi presentere en ny padel linje for 2021.

Blir det endringer pga reiserestriksjoner, så garanterer vi gode alternative turer for alle linjer, og ved rimeligere reiser vil linjeprisen reduseres.

Padel - Verdens raskest voksende sport, er nå en egen linje hos oss. 

Når du kommer hit til høsten vil du bli godt kjent med alle elever og lærere gjennom fellesfag, skolereiser, valgfag og alt som skjer på linjen din. Vårt ønske er at du skal få et grensesprengende år der du kan utvikle deg ut fra ditt nivå både faglig og sosialt. Internatlivet kan være spennende, og er kanskje av noe det som er unikt med folkehøyskole, her bor du sammen med jevnaldrende fra både inn og utland.  Jeløy er en fantastisk plass midt i Oslofjorden med gangavstand til bykjernen i Moss og en time fra Oslo og Sverige med bil/buss/tog.
Den første tiden på skolen er vi mye sammen slik at vi blir godt kjent med hverandre på tvers av linjene og internatene. Vi har flotte turområder rundt skolen og nærmeste badestrand er bare et par hundre meter unna. Den første uken er vi mye på farten i nærområdet og sammen skaper vi et godt grunnlag for skoleåret.


Hvordan ser en vanlig uke ut
I en vanlig linjeuke trener vi tre til fire ganger per uke. Noen dager så er vi sammen med andre linjer på skolen slik at dere får et bredt og variert innhold. Når vi spiller padel så fokuserer vi på teknikk, taktikk, fysikk og spill. Padel bygger på godt samspill så vi vil bruke tid på å skape et godt felleskap og gjøre hverandre gode med mulighet til personlig utvikling etter ditt eget nivå.
Vi vil melde dere på seriespill der vi kan matche dere mot variert motstand. I tillegg blir det også turneringer.


Fellesreiser og bistandsprosjekt
I løpet av året reiser vi på to felles skoleturer, på høsten til Spania og etter nyttår til Hemsedal. Dette er begge innholdsrike og aktive reiser hvor fellesskap står i fokus.
Vi jobber også med vårt bistandsprosjekt som bidrar til at elever med spesielle behov på skoler i Tanzania får en bedre hverdag. I tillegg har vi dugnadsarbeide til støtte for innsatte i norske fengsler.

Linjereise
På våren blir det en linjereise til Fungerola, Malaga. Der blir vi trent av spanske pro trenere, samtidig som vi tar oss tid til å oppleve kulturen, samfunnet og naturen.

Padelsenteret på Jeløy
Moss Padel har per dags dato seks baner på Jeløy i gangavstand fra skolen.
I tillegg har senteret treningsfasiliteter for egentrening, vekter og treningsmaskiner. Daglig leder på Padelsenteret, Henrik Jarl Ljungberg, har spilt aktivt både i Sverige og Norge og er utdannet kroppsøvingslærer i bunn. Henrik vil sammen med trenere på senteret følge dere opp i linjeukene i samhandling med skolen og meg som linjelærer.
Utstyr Padel linjen:  Ett sett med treningstøy er inkludert i linjeprisen. Ta med egen racket og sko til eget bruk.
Hvis du ønsker å kjøpe racket, sko etc. på senteret, så har de rabatterte priser på utstyr fra Bull Padel og Adidas som de samarbeider med.

Spørsmål
Har du spørsmål om linjen? Ta kontakt med linjelærer Hans Nilsson på hans@jeloy.fhs.no eller eller telefon 990 93 189.

Send oss din søknad i dag!

Flere av våre linjer er veldig populære. Sikre din plass neste år allerede nå!
TOPP
Personvern