VI HAR FORTSATT LEDIGE PLASSER

Med skolestart 24.august 2019!
Et år på folkehøgskole er ikke bare et år med store opplevelser. Det kan også være starten på din framtidige karriere. Gode lærerkrefter og allsidig utstyr står til din disposisjon. Her er ingen karakterer eller eksamenspress. Undervisningen er gratis. Det du betaler for er kost, losji, materiellkostnader og utgifter som reiser og ekskursjoner.

SØK NÅ

Om Vannsport Australia

Vil du ha et aktivt, morsomt og utfordrende år med mye vannsport og friluftsliv? Seiling, kiting, buschcraft, havkajakk m.m. Da er «Vannsport og friluftsliv» linjen for deg.


 På «Vannsport og friluftsliv» får utfordret deg i mange ulike aktiviteter på det nivået du er. Om du er nybegynner eller erfaren får du god kursing i havkajakk, seiling, friluftsliv, kiting m.m., vi møter deg på ditt nivå, og du vil lære å kjenne på grensene der du er. I løpet av året på Jeløy folkehøyskole får du muligheten til å lære mye, vokse som person og sammen med de andre elevene skape et år helt utenom det vanlige.Skjærgården i Østfold byr på topp padlemuligheter
Skolehverdagen bruker vi til alle disse aktivitetene og til jobbe sammen som et team for å få det beste ut av hverandre og av skoleåret.
Linjeturene vil gå til Malta eller Syd-Spania i tillegg til ulike turer både til fjells og til vanns i Norge.
Vi står i dag foran store miljøutfordringer. På «Vannsport og friluftsliv» får du lære mer om havet, miljø og bærekraft, og hvordan du kan ta vare på og bruke havet på en forsvarlig måte.
Linjen passer for deg som… 
  • liker å være ute
  • liker å være aktiv
  • har interesse for vannsport
  • liker å reise
  • er lærevillig
  • liker å samarbeide og jobbe i team
 

Jeløy folkehøyskole samarbeider tett med Seilforeningen i Moss. Her får du muligheten til å seile joller og regattabåter, med instruksjon fra tidligere norsk OL-trener i seiling. Du får også Våttkort for havkajakk i løpet av året.

Studietur
Spania
På høsten drar alle linjene ved Jeløy folkehøyskole til Spania i en hel uke. Her forlenger vi sommeren med ulike vannaktiviteter under den spanske solen. Spanske byer, sandstrender, juving, kiting, nye opplevelser og samhold står i fokus hele denne uken.Kontakt
Per Olav Eliassen er linjeansvarlig for Vannsport og Friluftsliv. Han har bakgrunn fra reiselivsbransjen, er dykkeinstruktør og kajakkinstruktør. Per Olav er glad i naturen, er aktiv i DNT Vansjø, og brenner for et plastfritt, bærekraftig samfunn. På fritiden liker han å padle, trene eller gå lange turer i naturen.
Spørsmål om linjen? Ta kontakt på perolav@jeloy.fhs.no eller tlf. 47318343.
Mer informasjon om priser: https://www.folkehogskole.no/skole/jeloy/vannsport-australia#pris

Lærere

Per Olav Eliassen

Per Olav Eliassen

LÆRER

Per Olav er lærer på Vannsport Australia. Han har bakgrunn fra reiselivsbransjen, er dykkeinstruktør, kajakkinstruktør, elsker å reise, ta bilder og friluftslivet. 

Noe av det som venter deg..

Send oss din søknad i dag!

Flere av våre linjer er veldig populære. Sikre din plass neste år allerede nå!
TOPP
Personvern